Op vrijdag 22 september 2017 organiseert de sportdienst van gemeente Affligem hun jaarlijkse scholenveldloop.
Net zoals de voorbije edities kunnen jullie een heel grote rol van betekenis voor onze school spelen . . . 

 

Zoals de jaarlijkse traditie het wil, lopen tijdens de voormiddag onze kinderen van het eerste tot en met zesde leerjaar. De afstanden variëren, afhankelijk van de leeftijd tussen 400 m en 1000 m. 
In de namiddag is het aan de volwassenen om het beste van zichzelf te geven. Ook de volwassenen worden ingedeeld in verschillende reeksen (afhankelijk van de leeftijd).
Meer praktische info hieromtrent volgt sowieso eerstdaags!

Als school zouden wij ook heel graag beroep doen op jullie sportieve kwaliteiten want hoe meer deelnemers er van onze school zijn, hoe groter de geldprijs die we nadien mogen ontvangen. Aarzel dus niet en mobiliseer de ouder(s); grootouders, grote broers en zussen, neven, nichten, buren, sympathisanten,.... 

Bent u niet zo sportief aangelegd en ziet u het niet zitten om 1 km te lopen of joggen? Geen nood, ook al neem je deel als wandelaar, de eindstreep overschrijden is al meer dan voldoende om als deelnemer voor onze school mee te tellen ! 

Meer info? Hou alvast onze website en facebookpagina in de gaten en aarzel vooral niet om de leerkrachten aan te spreken . . . .